Opleiding tuinarchitectuur

Titel Opleiding tuinarchitectuur
Prijs € 1.339,00
Categorie Hobby en vrije tijd / Huis en tuin
Share

Aanbieder

Opleiding tuinarchitectuurDe opleiding Tuinarchitectuur is voor iedereen die als tuinadviseur, tuin- of groenspecialist aan de slag wil gaan of een eigen adviespraktijk als tuinontwerper wil beginnen.

U heeft interesse in het tuinvak, u bent gemotiveerd en bereid om in een stimulerende omgeving tijd in uw opleiding te investeren. Tijdens de opleiding werkt u toe naar een waardevol diploma en doet u kennis en vaardigheden op die u direct in de praktijk kunt toepassen.

Na afloop van de cursus bent u in staat om een professioneel tuinontwerp te maken. U kunt adviseren over tuininrichting en de uitvoering van uw plan tot in detail begeleiden. Tijdens de lessen wordt stapsgewijs naar het examen toegewerkt. Uw docent introduceert de leerstof op een toegankelijke manier en laat veel praktijkvoorbeelden zien. Daarbij krijgt u tips om uw plantenkennis uit te bouwen en wordt u begeleid om het ontwerpen en tekenen onder de knie te krijgen. Bij vragen of onduidelijkheden wordt de stof opnieuw uitgelegd of voorgedaan en er is gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen.

Aangezien het vakgebied volop in beweging is, informeert uw docent u tijdens de lessen uiteraard ook over de belangrijkste actuele ontwikkelingen.

Locatie: heel Nederland
Studievorm: mondeling
Niveau: mbo4-niveau


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif