Opleiding makelaar-taxateur

Titel Opleiding makelaar-taxateur
Prijs € 2.694,00
Categorie Financieel en makelaardij / Makelaardij en wonen
Share

Aanbieder

Opleiding makelaar-taxateurIPD mag zich met trots de grootste landelijke opleider noemen op het gebied van mondeling onderwijs aan aankomend makelaars. IPD verzorgt betrouwbare opleidingen, actueel en voortreffelijk aansluitend op de examens. Opleidingen waarmee u een flinke voorsprong heeft op deze aantrekkelijke arbeidsmarkt.

De opleiding Basistheorie Makelaar-Taxateur o.z. van IPD biedt alle noodzakelijke kennis voor het behalen van het diploma SVM|NIVO Basistheorie Makelaar-Taxateur o.z.. Dit diploma is de eerste stap op weg naar een beschermde titel als Registermakelaar-taxateur (RMT) of Register-taxateur (RT).

De opleiding Basistheorie Makelaar-Taxateur o.z. leidt u op voor het makelaarsvak en wordt verzorgd door mensen die het beroep van binnen en buiten kennen. Dat betekent de fijne kneepjes, maar ook de haken en ogen. Vanzelfsprekend kunt u na het volgen van de opleiding aan de slag bij een makelaarskantoor, maar met deze basisopleiding maakt u ook een prima start in de betere functies bij bouwbedrijven, banken en beleggingsbedrijven.

Locatie: heel Nederland
Studievorm: mondeling
Niveau: HBO
Vervolgopleiding: Praktijktoets Wonen/MKB


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif