Opleiding binnenhuisarchitectuur

Titel Opleiding binnenhuisarchitectuur
Prijs € 966,00
Categorie Hobby en vrije tijd / Huis en tuin
Share

Aanbieder

Opleiding binnenhuisarchitectuurBent u creatief en inventief, heeft u gevoel voor ruimte en sfeer, heeft u aanleg voor tekenen en houdt u van huizen en interieurs?

Dan is de opleiding Binnenhuisarchitectuur van IPD echt iets voor u!

U legt in deze opleiding een brede basis met vaardigheden die u overal kunt toepassen. U leert tekenen, ontwerpen en vormgeven, u verwerft kennis over materialen,(bouw)technieken, kleuren, modetrends en designs en u ontwikkelt inzicht in maten en verhoudingen.

Voorbeelden van interieurontwerpen uit heden en verleden helpen u om uw eigen visie en stijl te bepalen. Na afloop van de opleiding bent u niet alleen in staat om een compleet interieur te ontwerpen, maar ook om dit ontwerp in de praktijk uit te voeren. U kunt anderen adviseren bij het realiseren van hun droominterieur!

De opleiding Binnenhuisarchitectuur van IPD is betaalbaar, praktijkgericht en kwalitatief hoogstaand en het contact met medestudenten en ervaren docenten verhoogt het studieplezier. Met het vakdiploma Binnenhuisarchitectuur kunt u ook nog eens direct aan de slag in de woningbranche, maar ook thuis en in andere vakgebieden kunt u het geleerde in praktijk brengen.

Bent u enthousiast? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of schrijf u nu!

Locatie: heel Nederland
Studievorm: mondeling
Niveau: mbo4-niveau


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif