Online marketing voor recruiters (Gratis via UWV)

Titel Online marketing voor recruiters (Gratis via UWV)
Prijs € 0,00
Categorie Marketing communicatie en sales / Internetmarketing
Share

Aanbieder

Online marketing voor recruiters (Gratis via UWV)Volg GRATIS onze exclusieve 7 weken durende cursus online marketing voor recruiters t.w.v. € 2.500,- met de UWV scholingsvoucher. Startdata en tijden worden binnenkort bekend gemaakt. De voorinschrijving is geopend. Dus meld je direct aan, want VOL = VOL!

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de arbeidsbemiddeling / recruitment en die zich wil gaan specialiseren in online recruitment marketing. Je dient in ieder geval communicatief, creatief, commercieel, analytisch en leergierig te zijn en een passie te hebben voor marketing. (Relevante) werkervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Wel dien je in het bezit te zijn van een eigen laptop en/of computer.

Inhoud

Programma: (onder voorbehoud van wijzigingen)

Dag 1: Introductie en ontwikkelingen online marketing
Dag 2: Google Adwords
Dag 3: Facebook recruitment
Dag 4: Linkedin & indeed recruitment
Dag 5: Vacatureteksten schrijven voor het web
Dag 6: Google analytics
Dag 7: Afsluiting, borrel en diploma uitreiking

Exacte cursusdata en tijden worden medio 2017 bekend gemaakt! De voorinschrijving is begonnen! De cursus start zodra er minimaal 8 deelnemers zijn.

Begeleiding

De opleiding zal bestaan uit 7 bijeenkomsten van 2 uur (locatie Almelo) verdeeld over evenveel weken en 3 uur e-coaching per week (binnen 5 werkdagen antwoord op je vragen). Verder zul je wekelijks ook thuis aan de slag moeten met het maken van huiswerk. Je ontvangt na inschrijven de cursusmap met alle cursusinformatie en bijbehorende huiswerkopdrachten.

Na afronding

Ben je in bezit van een branche erkend (CRKBO) certificaat ‘Online Marketing voor recruiters” welke wordt uitgegeven door de Adwise Academy.


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif