Online marketing voor gevorderden (Gratis ism het UWV)

Titel Online marketing voor gevorderden (Gratis ism het UWV)
Prijs € 0,00
Categorie Marketing communicatie en sales / Internetmarketing
Share

Aanbieder

Online marketing voor gevorderden (Gratis ism het UWV)Samenvatting
Deze opleiding, verzorgt in samenwerking met Adwise – Your Digital Brain, is uitermate geschikt voor ervaren marketeers (in loondienst, zzp-er of uitkeringsgerechtigde/werkloze) die zich (verder) willen specialiseren in het online vakgebied.

De functie
De Online Marketeer is binnen een organisatie verantwoordelijk voor de conceptuele, strategische en operationele invulling van een merk op het online vlak. Door middel van het ontwikkelen, beheren en doorvoeren van online marketingconcepten en campagnes zorgen online marketeers ervoor dat klanten worden aangetrokken en/of behouden.

Voor wie?
Deze opleiding is geschikt voor iedereen met relevante werkervaring binnen online marketing en een opleiding op HBO niveau. Je dient in ieder geval communicatief, creatief, commercieel, analytisch en leergierig te zijn.

Inhoud
Deze cursus wordt verzorgt in samenwerking met de Academy van Adwise – Your Digital Brain en duurt ca. 2 maanden. De cursus vindt plaats op verschillende tijdstippen. Zowel overdag als in de avonduren. Na afronding van de inschrijving wordt er een planning gemaakt waar u in overleg ingedeeld wordt in een passende groep. Cursus gaat van start zodra er minimaal 8 deelnemers zijn.

Programma: (onder voorbehoud van wijzigingen)
Dag 1: Introductie en ontwikkelingen online marketing
Dag 2: Online advertising
Dag 3: Social media & content marketing
Dag 4: E-mailmarketing
Dag 5: CRO
Dag 6: Google analytics
Dag 7: Afsluiting, borrel en diploma uitreiking

Exacte cursusdata en tijden worden medio 2017 bekend gemaakt! De voorinschrijving is begonnen!

Begeleiding
De opleiding zal bestaan uit 7 bijeenkomsten van 2 uur (locatie Almelo) verdeeld over evenveel weken en 3 uur e-coaching per week (binnen 5 werkdagen antwoord op je vragen). Verder zul je wekelijks ook thuis aan de slag moeten met het maken van huiswerk. Je ontvangt na inschrijven de cursusmap met alle cursusinformatie en bijbehorende huiswerkopdrachten.

Na afronding
Ben je in bezit van een branche erkend (CRKBO ) certificaat ‘Online Marketing voor gevorderden” welke wordt uitgegeven door de Adwise Academy en welke van absolute toegevoegde waarde is op jouw CV.

Kosten
Deze opleiding is volledig te bekostigen met een scholingsvoucher t.w.v. 2.500 EUR van het UWV. De opleiding kost je dus niks, behalve tijd en inspanning.

Copyright: de volledige inhoud én het eigendomsrecht van de cursus Online Marketing voor gevorderden ligt bij Adwise B.V.


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif