Competentiemanagement

Titel Competentiemanagement
Prijs € 1.795,00
Categorie Management en hrm / Hrm
Share

Aanbieder

CompetentiemanagementDe mate waarin uw organisatie in staat zal zijn om succesvol te opereren, wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit van uw medewerkers. Zij moeten voldoende competent zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de strategie en de daarop afgestemde doelstellingen van uw organisatie. Het competentiedenken heeft grote gevolgen voor het human resources beleid in uw organisatie. U moet namelijk alle belangrijke processen herdefiniƫren.

Competentie- en resultaatcriteria moeten worden ontwikkeld en er moet een beoordelings- en beloningsbeleid worden ingevoerd dat hieraan sturing geeft. Doel cursus - In deze unieke cursus behandelen deskundigen het concept van competentiedenken.

De lessen vormen tezamen een bruikbaar plan van aanpak om vanuit een strategisch HRM-perspectief operationeel met competenties aan de slag te kunnen. Deze aanpak heeft inmiddels in vele praktijksituaties zijn waarde bewezen.

Doelgroep - HR-managers - Personeelsfunctionarissen - Lijnmanagement -

Inhoud
*** LES I Introductie in competenties en competentiemodellen
*** LES II Proces en strategie: het toepassen van competentiemanagement in de praktijk *** LES III Competentieprofilering
*** LES IV Competentie-ontwikkeling en loopbaan
*** LES V Beoordelen en belonen
*** LES VI Competenties bij training en ontwikkeling
*** LES VII Loopbaanontwikkeling en competenties
*** LES VIII Integratie


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif