Coachend leidinggeven

Titel Coachend leidinggeven
Prijs € 1.795,00
Categorie Management en hrm / Algemene vaardigheden
Share

Aanbieder

Coachend leidinggeven8 schriftelijke lessen plus 2 (optionele) praktijkdagen.


In 8 schriftelijke lessen wordt het hele coachingsproces stap voor stap met u doorgenomen. De verschillende coachingsvormen en -methodes worden overzichtelijk voor u op een rij gezet en tal van coachingsinstrumenten worden behandeld. Ook leert u hoe u als opdracht gever de juiste externe coach kunt selecteren en hoe u het rendement van (uw) coaching kunt berekenen.

Wilt u daarnaast op een zeer concrete en praktische wijze leren vanuit een coachende rol (uw) medewerkers effectief te ondersteunen voor een beter resultaat? Schrijf u dan in voor de tweedaagse boeiende en inspirerende praktijktraining waarin u onder begeleiding van een topcoach uw persoonlijke coachingsvaardigheden (verder) ontwikkelt.

De cursus 'Coachend Leidinggeven' is speciaal ontwikkeld voor managers binnen organisaties die in hun coachende rol meer theoretische onderbouw, praktische vaardigheden en tegengas van ervaren topcoaches verwachten en wensen. IMF Certificaat 'Coachend Leidinggeven' voldoet aan de NOBCO criteria De NOBCO (Nederlandse Organisatie van BeroepsCoaches) hanteert officiële kwaliteitscriteria waaraan opleidingen kunnen worden getoetst. Het door u te behalen Certificaat 'Coachend Leidinggeven' voldoet aan deze officiële NOBCO criteria.

LES I Wat is coachen?
LES II De coachende manager en de medewerker als coachee
LES III Basisvaardigheden
LES IV Werken aan Bewust Zijn
LES V Doelen stellen en strategie bepalen
LES VI Faciliteren
LES VII Teamcoaching en coaching van het bedrijf
LES VIII Verbreding en verdieping

PRAKTIJKDAG I Terugblik op en verheldering van de theorie
PRAKTIJKDAG II Terugblik op de theorie

Wilt u ook erkend worden als manager die de nodige (officiële) kennis en kunde heeft opgedaan als coach? Schrijf u dan vandaag nog in zorg dat u het Certificaat 'Coachend Leidinggeven' ontvangt!


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif