Basiskennis calculatie

Titel Basiskennis calculatie
Prijs € 432,00
Categorie Financieel en makelaardij / Financiele administratie
Share

Aanbieder

Basiskennis calculatieBij IPD volgt u klassikaal, mondeling onderwijs. Vakbekwame docenten met ruime didactische ervaring en veel praktijkkennis verzorgen uw lessen.

De administratieve praktijkopleidingen van IPD maken deel uit van een volledig opleidingstraject. IPD leidt vanaf de basis (basiskennis calculatie of basiskennis boekhouden) op voor gedegen beroepsopleidingen en aanvullende specialisaties. Dit betekent dat u op elk gewenst niveau kunt instromen, afhankelijk van uw vooropleiding en ervaring. Ook is het mogelijk uw opleiding steeds verder aan te vullen met een vervolgopleiding (PDB, MBA, FMR, BIV). Doorgroeien blijft dus altijd een optie.

BKC is dé manier om een feilloze oplossing voor ieder rekenvraagstuk te vinden en na de opleiding kent het computerprogramma Excel geen geheimen meer voor u. En na de opleiding BKB kunt u zowel met de hand als met de computer boekhouden. Vaardigheden die u een goed vooruitzicht bieden, want u kunt er direct mee aan de slag op een administratie.

Wanneer u direct voor BKB én BKC inschrijft kunt u rekenen op een mooie kortingsprijs!

Locatie: heel Nederland
Studievorm: mondeling
Niveau: mbo2-niveau
Vervolgopleiding: Praktijkdiploma boekhouden


Logo_Managementboek.png

Jooble Logo.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Banner Special Deals Cobus.jpg

1 Ipd Opleidingen.gif

ICT Cursus Opleiding.png

Sollicitatiedokter 150x150.png

1 Ipd Opleidingen.gif